Naar content
Privacyverklaring

Natuurlijk gaan wij vertrouwelijk met al je gegevens om. Om je daarover beter te kunnen informeren, hebben we deze privacyverklaring met alle ‘inside information’ opgesteld. Heb je vragen over de verwerking van je persoonsgegevens, neem dan contact met ons op.
 
1.  Over ons
Wat leuk dat je onze website bezoekt! Heb je vragen over deze privacyverklaring of wil je een verzoek indienen met betrekking tot jouw rechten, dan kun je ons via onderstaande gegevens bereiken.
 
Adfactor BV
KvK-nummer: 30209446
E-mailadres: gdpr@adfactor.nl
 
2.  Persoonsgegevens
Deze persoonsgegevens verwerken we
     a. Naam;
     b. E-mailadres;
     c. Telefoonnummer;
     d. Adres en woonplaats;
     e. Social media (pagina’s en kanalen);
     f.  IP-adres;
     g. Overige gegevens die je ons zelf verstrekt. 

Hoe komen we aan jouw persoonsgegevens?
We hebben bovenstaande persoonsgegevens van jou ontvangen:
·         omdat je ons contactformulier hebt ingevuld;
·         omdat je ons een e-mail hebt gestuurd;
·         omdat je een fan bij ons bent;
·         of je op een andere manier zelf deze gegevens aan ons hebt verstrekt. 

3.  Doeleinden
Om deze redenen verwerken we de persoonsgegevens
We verwerken je persoonsgegevens alleen wanneer we dat van de wet mogen en voor de doeleinden die we hieronder hebben beschreven:

Contactformulier of e-mail
Je kunt met ons contact opnemen via ons contactformulier of door een e-mail te sturen. We hebben dan een gerechtvaardigd belang om de gegevens die we op die wijze van jou hebben verkregen te verwerken. Bijvoorbeeld wanneer jij via ons contactformulier een aanvraag doet voor een Fansquare campagne of wanneer jij feedback aan ons toestuurt. De inhoud van de e-mail of het bericht via het contactformulier, je naam en e-mailadres verwerken we het met doel om op je bericht te kunnen reageren. Zodra wij jou geholpen hebben, verwijderen wij jouw gegevens direct na onze laatste correspondentie.
 
Fan
Als jij als fan voor ons aan de slag gaat, verwerken wij je e-mailadres. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat jij je kan aanmelden op onze website. Ook gebruiken wij je e-mailadres om je berichten te kunnen sturen over deelname aan een van onze campagnes. Daarnaast verwerken wij je NAW-gegevens. Deze gegevens kun je invullen op jouw accountpagina en hebben wij nodig om producten aan jou toe te kunnen sturen. Tenslotte verwerken wij je social media kanalen met bereik. Dit doen wij om jouw social media posts te kunnen nagaan, indien jij deze plaatst voor een campagne.
 
Jouw gegevens bewaren we totdat jij aangeeft niet langer ingezet te willen worden voor Fansquare campagnes.
 
4.  Doorgifte
Ontvangers van persoonsgegevens

We delen jouw gegevens met de volgende derden, waaronder onze verwerkers:
·         Ontwikkeling en hosting van onze website en CMS.
·         Bezorgdiensten. 

Doorgifte derde landen
Alle persoonsgegevens worden door ons of onze verwerkers opgeslagen in een land in de EU/EER of in een adequaat land en we hebben met alle verwerkers een verwerkersovereenkomst gesloten om jouw persoonsgegevens veilig te verwerken.
 
Links
Op onze website zul je links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten deze website. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijzen wij hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.
 
5.  Jouw rechten
We informeren je graag over de rechten die jij hebt en de invloed die je kunt uitoefenen op de verwerking van jouw persoonsgegevens. Wil je een van deze rechten uitoefenen, neem dan contact op per e-mail via gdpr@adfactor.nl.
 
Inzage, rectificatie en wissing
Je hebt het recht om te weten welke persoonsgegevens we van je verwerken en je mag vervolgens verzoeken deze te laten rectificeren of te wissen.
 
Beperking van de verwerking
Je hebt het recht ons te verzoeken de verwerking van jouw persoonsgegevens te beperken, bijvoorbeeld, wanneer de gegevens niet meer juist zijn, de verwerking onrechtmatig is, we jouw persoonsgegevens niet meer nodig hebben of in afwachting van een beslissing op het bezwaar dat je gemaakt hebt tegen de verwerking.
 
Recht op bezwaar
Je hebt het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens. Maak je bezwaar tegen het gebruik van persoonsgegevens ten behoeve van direct marketing, dan zullen we jouw persoonsgegevens daar niet meer voor inzetten.
 
Gegevensoverdraagbaarheid
Je hebt het recht jouw persoonsgegevens van ons in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm te ontvangen, zodat je deze aan een andere partij kunt overdragen. Dit geldt wanneer je ons toestemming hebt gegeven om jouw gegevens te verwerken en wanneer de verwerking geautomatiseerd is gedaan.
 
Toestemming intrekken
Hebben we jouw gegevens voor een bepaald doel verkregen op basis van jouw toestemming, dan mag je deze toestemming te allen tijde intrekken. Het intrekken van de toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van de verwerking vóór de intrekking.
 
Klachten
Heb je klachten over hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan? Je hebt het recht je klachten in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.
 
6.  Beveiliging persoonsgegevens
Wij hebben passende organisatorische en technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken.
 
7.  Cookies
Voor een zo goed mogelijke werking van deze website worden cookies gebruikt. Een cookie is een klein bestandje dat door onze website wordt meegestuurd en door jouw browser op randapparatuur wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar onze website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer.
 
Google Analytics
Meer cookies dan Google Analytics hebben wij niet nodig. We willen graag weten hoe onze bezoekers de website gebruiken, zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren. Meer informatie over het beleid van Google Analytics kun je hier vinden vinden. Deze Google Analytics cookies worden maximaal 2 jaar bewaard.
 
Social media
We willen het natuurlijk voor jou graag zo gemakkelijk mogelijk maken om de content van onze website te delen via social media. Dit kan door middel van een aantal social media buttons. Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke social media-kanalen om te weten hoe zij met privacy omgaan.

·         Facebook
·         LinkedIn
·         Twitter

Uitschakelen en verwijderen
Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen. Via de website Your Online Choices kun je meer uitleg vinden over hoe je cookies uit kunt schakelen.
 
8.  Wijzigingen
Het kan zijn dat we onze privacyverklaring moeten wijzigen, bijvoorbeeld omdat we een andere werkwijze zijn gaan hanteren. We zullen de nieuwe privacyverklaring altijd op onze website publiceren. Als de wijzigingen direct op jou van toepassing zijn, zullen we de wijzigingen ook direct met jou communiceren.