Gewoonwateenstudentjesavondseet

​​​​​​​​​​​​​Word fan van Gewoonwateenstudentjesavondseet! 

Als fan van GWESSE kan je worden uitgenodigd om mee te doen aan leuke acties van merken waar Leonie graag mee samenwerkt. Denk hierbij aan het testen van gratis producten of bijvoorbeeld het meedoen aan foto- of videowedstrijden. Als fan ben jij dus als eerste op de hoogte van de nieuwste producten en acties!

Oreo visual
Oreo visual

Oreo Oreo People, cook with Oreo, play with Oreo

Hello Oreo People! Tijd voor wat fun in deze donkere dagen! Groter, kleurrijker, zoeter. Nog meer Oreo smaken hier en nog meer slagroom daar. Er is maar een doel, maak de meest leuke, gekke en grootste Oreo taart die iemand ooit heeft gezien! Ik ging al aan de slag met Oreo, maar nu is het dan echt jouw beurt. Maak jij de lekkerste, gekke en kleurrijkste taart én andere recepten met Oreo? Strijd mee en win die felbegeerde titel Oreo Baking Queen/ King 2018!  #Oreopeople #playwithOreo #cookwithOreo. Doe je mee?
 

Helaas, je bent te laat met het aanmelden voor deze campagne. De selectieprocedure is al gestart, maar je kan je bij de volgende campagne gewoon weer aanmelden!

​Geselecteerde fans krijgen bericht via e-mail waarin alle details van de uitdaging worden toegelicht. Als jij definitief meedoet krijg je jouw Oreo box vol Oreo producten thuisgestuurd om met de uitdaging te starten! 

Heb je een vraag over deze actie? Vraag het!