Gewoonwateenstudentjesavondseet

​​​​​​​​​​​​​Word fan van Gewoonwateenstudentjesavondseet! 

Als fan van GWESSE kan je worden uitgenodigd om mee te doen aan leuke acties van merken waar Leonie graag mee samenwerkt. Denk hierbij aan het testen van gratis producten of bijvoorbeeld het meedoen aan foto- of videowedstrijden. Als fan ben jij dus als eerste op de hoogte van de nieuwste producten en acties!

Dirk  visual
Dirk  visual

Dirk Dirk besparen

Ik ging de Dirk Besparen challenge aan en nu is het jouw beurt! Ben jij een echte (geld) bewuste foodie en ben jij gek op verse producten? Doe dan mee met de gave Dirk Besparen actie. Kook voor 2,5 euro per persoon de lekkerste gerechten met de verse producten van Dirk en maak kans op 1 minuut GRATIS winkelen bij Dirk. Laat al jouw creativiteit zien en bewijs zo dat een lekkere gezonde maaltijd niet veel hoeft te kosten! Ga jij de challenge aan? Geef je dan snel op!
 

Helaas, je bent te laat met het aanmelden voor deze campagne. De selectieprocedure is al gestart, maar je kan je bij de volgende campagne gewoon weer aanmelden!

Geselecteerde fans krijgen bericht via e-mail waarin alle details van de uitdaging worden toegelicht. Als jij definitief meedoet krijg jij een tegoed bon van 25 euro om de boodschappen te halen bij Dirk. De prijs: 1 minuut gratis winkelen bij de Dirk wordt vergeven aan de insider met de mooiste content (bepaald door een panel). De insiders van: Leonie, Lekker & Simpel, Voedzaam & Snel en OhMyfoodness strijden mee voor deze hoofdprijs. Er is ook een tweede prijs te winnen: 50 euro shoptegoed. Heel veel plezier en succes! 

Heb je een vraag over deze actie? Vraag het!